Σύνδρομο MIS-C: Ένας τουλάχιστον θάνατος παιδιού έχει καταγραφεί στην Ελλάδα – Ερευνάται και δεύτερη περίπτωση
Πάνω από 100 παιδιά στην Ελλάδα, έχουν παρουσιάσει το σύνδρομο MIS-C, μετά που νόσησαν με κοροναϊό.
Ένας θάνατος παιδιού, που έπασχε από πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο (MIS-C), έχει καταγραφεί στην Ελλάδα.
Την παραπάνω είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, που επίσης δήλωσε ότι διερευνάται ακόμη ένας θάνατος που πιθανώς οφείλεται στο εν λόγω σύνδρομο.
«Έχει καταγραφεί ένας θάνατος παιδιού, που είχε υποκείμενο νόσημα» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στο MEGA.
Σχετικά με τον δεύτερο θάνατο που διερευνάται, είπε πως έγινε στα μέσα προς το τέλος του 2020 και από το νοσοκομείο έχει διαγνωσθεί ως αποτέλεσμα του συνδρόμου. Ωστόσο, «δεν είχαν επιβεβαιώσει 100%, ήταν αμφισβητούμενο το περιστατικό».
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA
- Τρόφιμα: Το κόστος, κεντρική ανησυχία το 2026 – Από το Λας Βέγκας μέχρι τη Γερμανία και από εκεί στην Ελλάδα
- Χίος: Χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τη 19χρονη φίλη του – Έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας
- Προκόπης Παυλόπουλος: Παρέμβαση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Γιατροί Χίου: Χάθηκαν τόσοι αθώοι εν καιρώ ειρήνης, στα νερά ενός νησιού που γνωρίζει τη σημαίνει ξεριζωμός
- Άνοιγμα των Ιονίων Νήσων στην ινδική αγορά με επίκεντρο την Κέρκυρα
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στις 14 Φλεβάρη στο MEGA


