Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Instagram του Γιώργου Σαββίδη - «Ανεβάζεις μαχαίρια και προκαλείς το μίσος και το έγκλημα»

Χαμός στο Instagram του Γιώργου Σαββίδη – «Ανεβάζεις μαχαίρια και προκαλείς το μίσος και το έγκλημα»

Η κοινή γνώμη, απλοί πολίτες, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουν, ζητούν να τεθούν προ των ευθυνών τους, τόσο αυτoί που μαχαίρωσαν τον Άλκη, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί

Μια παρέα πέντε νεαρών περπατά σε δρόμο κοντά στο γήπεδο του Αρη Θεσσαλονίκης. Μια ομάδα τουλάχιστον 12 ατόμων που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, σταματά δίπλα τους και τους ρωτά για την οπαδική τους προτίμηση. Η απάντηση που δίνουν οι νεαροί (οπαδοί του Άρη) δεν αρέσει στο τάγμα εφόδου. Τότε κατεβαίνουν και αρχίζουν να τους ξυλοκοπούν και να τους μαχαιρώνουν. Ένας 19χρόνος πέφτει νεκρός. Δυο τραυματίζονται και νοσηλεύονται, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Η Ελλάδα θρηνεί. Θρηνεί για τον δικό της Άλκη. Θρηνεί γιατί εν έτει 2022 κάποιοι είναι έτοιμοι να σκοτώσουν συνανθρώπους τους για… το χρώμα μιας φανέλας.

Οι συμπλοκές μεταξύ οπαδών δεν είναι κάτι καινούργιο, έχουν καταντήσει να είναι καθημερινό φαινόμενο. Η οπαδική βία όμως παρουσιάζει τεράστια έξαρση την τελευταία περίοδο, θυμίζοντας έναν κύκλο που μοιάζει να μην κλείνει.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά… Ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του, μια οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος και μια ολόκληρη χώρα ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να δει αυτούς που δολοφόνησαν τον Άλκη, αλλά και αυτούς που καλύπτουν τους δολοφόνους να το πληρώνουν ακριβά.

Η κοινή γνώμη, απλοί πολίτες, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουν, ζητούν να τεθούν προ των ευθυνών τους, τόσο αυτoί που μαχαίρωσαν τον Άλκη, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί δηλαδή που φανάτισαν τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μη διστάσουν να μαχαιρώσουν τρία νέα παιδιά, επειδή απλώς… βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή…

Χαμός στο προφίλ του Γιώργου Σαββίδη

Την ίδια στιγμή, τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας μεγάλος χαμός στο προφίλ του Γιώργου Σαββίδη, γιου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Τόσο η… αφωνία του κατά τα άλλα λαλίστατου στα Social Media Γιώργου Σαββίδη, όσο και τα βίντεο και οι φωτογραφίες με τα μαχαίρια που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν και προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα, έχουν φέρει τον γιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στο επίκεντρο για το ενδεχόμενο της υποκίνησης βίας.

Ενδεικτικά είναι τα σχόλια στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024