Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος.
Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω κόπωσης και άγχους, σύμφωνα με ανάρτησή του.
«Δεν είναι Covid-19»
«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid-19 για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι. Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας.
Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι. Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στη Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου» έγραψε ο ίδιος στο Facebook.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).