Ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση στα social media για το αεροπορικό δυστύχημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του 1958
Μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές τραγωδίες συνέβη σαν σήμερα, 64 χρόνια πριν, όταν έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι στη μοιραία πτήση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την αναχώρηση της ομάδας από τη Γερμανία.
Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των Κόκκινων Διαβόλων στη βάση της συνετρίβη κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ριμ του Μονάχου λόγω χιονοθύελλας.
Ο ποδοσφαιρικός κόσμος δε γίνεται να ξεχάσει την απίστευτη αυτήν τραγωδία, με τον Ολυμπιακό να τιμά τη μνήμη των θυμάτων της 6ης Φεβρουαρίου 1958 με μια ανάρτηση στα social media.
«6 Φεβρουαρίου 1958, 15:04 – Σαν σήμερα πριν από 64 χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξεχάστηκε. Στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής καταστροφής του Μονάχου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ολυμπιακός.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος του Μάντσεστερ άλλαξε το logo στα social media, χρησιμοποιώντας για έμβλημα ένα ασπρόμαυρο ρολόι που είναι σταματημένο στην ώρα του δυστυχήματος, ενώ δημοσίευσε και ένα συγκινητικό video με τα θύματα της τραγωδίας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.