Πάτρα: 10.000 ευρώ πρόστιμο και λουκέτο για 15 ημέρες σε κατάστημα
Χειροπέδες στον προσωρινά υπεύθυνο
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας άνδρας , διότι σύμφωνα με την αστυνομία, λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος βρίσκονταν πάνω από (300) πελάτες όρθιοι, οι οποίοι χόρευαν.
Σύμφωνα με το thebest.gr, σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Stournaras Set for Third Term as Greece Central Bank Governor
- Ουγγαρία: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Τάμας Σούλιοκ ζητεί ο Μαγιάρ – «Δεν είναι άξιος να ενσαρκώσει την ενότητα»
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442