Δοκιμάζεται στον Βόλο ο Ολυμπιακός Β’, εντός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τον Ολυμπιακό Βόλου (14:45), αλλά και τα ματς των ΠΑΟΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’ με Απόλλων Λάρισας και Επισκοπή αντίστοιχα (14:45) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2.
Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στις 14:45 για τον Βόρειο όμιλο στον Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β’. Οι Θεσσαλοί ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο για το 2022, ενώ οι «ερυθρόελυκοι», μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη, θέλουν νίκη για να ανέβουν στην πρώτη τετράδα.
Την ίδια για τον ίδιο όμιλο o ΠΑΟΚ Β υποδέχεται στο γήπεδο του Μακεδονικού, τον Απόλλωνα Λάρισας, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να στοχεύει στην επιστροφή της στις νίκες μετά από τις σερί ισοπαλίες με Λάρισα εκτός έδρας και Νίκη Βόλου. Αντιθέτως, το σύνολο του Θωμά Γράφα θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.
Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο στις 14:45 στον Ασπρόπυργο ο Παναθηναϊκός Β παίζει με την Επισκοπή, με τους «πράσινους» να επιζητούν την επιστροφή τους στις νίκες, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ρόδο. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μείνουν στην κούρσα για την παραμονή στην κατηγορία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.