Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα.
Ο τρυφερός μπαμπάς έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του και είναι πολύ περήφανος για την Αλεξάνδρα που σήμερα γίνεται 23.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος της ευχήθηκε μέσα από το Instagram με μια συγκινητική φωτογραφία από το παρελθόν.
«Σήμερα που γίνεσαι 23,θελω να σε ευχαριστήσω που εσύ μου μαθαίνεις πια τους κώδικες του νέου κόσμου, την επιμονή, την υπομονή, την ευγένεια, την αποφασιστικότητα, την περιέργεια και την ανιδιοτελή αγάπη. Be happy με τον δικό σου τρόπο!» έγραψε ο ίδιος.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.