
Άδωνις Γεωργιάδης: Στην πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr μπορούν όλοι να αγοράζουν φθηνότερα προϊόντα
Επίσης ανέφερε ότι σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr θα ενταχθούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και οι τιμές των λαϊκών αγορών.
Να χρησιμοποιούν οι καταναλωτές την ηλεκτρονική εφαρμογή e-katanalotis.gov.gr, με την οποία μπορούν να βρουν και να συγκρίνουν τιμές προϊόντων της αγοράς, προτείνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.
Όπως έγραψε στο twitter: «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε, e-katanalotis.gov.gr».
Ο υπουργός μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open ανέφερε ότι υπάρχουν έντονες πληθωριστικές πιέσεις στην διεθνή αγορά οπότε δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη η χώρα μας ενώ επιβαρυντικά, για τις τιμές των οπωροκηπευτικών, λειτούργησε και η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.
Επίσης ανέφερε ότι σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr θα ενταχθούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και οι τιμές των λαϊκών αγορών.
Το @MinDevGR έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε https://t.co/DMJ89hXjXT
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 5, 2022
- Λίβανος: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σκοτώνουν 19 ανθρώπους, η Χεζμπολά κάνει λόγο για συγκρούσεις
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια της χώρας – Τρομακτικά βίντεο
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για «πραξικόπημα» στη Βολιβία, κατά του κεντροδεξιού προέδρου Πας
- Η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία δεν έχει ματαιωθεί, λέει ο Βανς








