
Τι ισχύει με το φιλικό Άρης-ΠΑΟΚ στη μνήμη του Άλκη
Έγινε απλώς μια κουβέντα ανάμεσα στους Καρυπίδη και Γκαγκάτση, όμως πρώτα πρέπει να συλληφθούν όλοι οι δράστες της δολοφονίας του Άλκη και στη συνέχεια ολόκληρη η οικογένεια του Άρη θα αποφασίσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι
Τα δημοσιεύματα για συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, μετά και τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στη μνήμη του δολοφονηθέντος 19χρονου Άλκη, δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ Άρης.
Οι Κιτρινόμαυροι δεν πήραν επίσημη θέση, όμως αυτό που βγαίνει είναι ότι έγινε απλώς μια κουβέντα ανάμεσα στους κυρίους Καρυπίδη και Γκαγκάτση, ενώ τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του φιλικού.
Δεν υπήρξε όμως καμία συμφωνία, καθώς, αυτό που αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη είναι η σύλληψη όλων των δολοφόνων του 19χρονου οπαδού της ομάδας τους.
Στη συνέχεια ολόκληρη η οικογένεια του Άρη θα κληθεί να αποφασίσει για τη διεξαγωγή ή όχι του συγκεκριμένου αγώνα.
- «Σκηνικό Ιουλίου» στα νότια προάστια: Ηλιοθεραπεία και πρώτες βουτιές για τους Αθηναίους
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Ποροβίτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στην τσιμπίδα συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια

