Δευτέρα 27 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό

Αμφίβολος για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σε λίγη ώρα την Μπασκόνια στη Βιτόρια στο δεύτερο παιχνίδι του στην Ισπανία αυτή τη βδομάδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στο αποψινό ματς με τους Βάσκους είναι αμφίβολη, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να παίξει ο Αμερικανός φόργουορντ.

Συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Ο ΜακΚίσικ εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας από το πρωί της Παρασκευής, αλλά ο ίδιος είναι διατεθειμένος να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Παρόλα αυτά η απόφαση θα παρθεί πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς χωρίς τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κουίνσι Έισι, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα και δεν αγωνίστηκαν ούτε στο ματς της Τετάρτης κόντρα στη Ρεάλ.

Sports in

Τρίτη Euroleague και έκτο συνολικά ευρωπαϊκό για τον Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός πήρε την Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν έφτασε τις τρεις κατακτήσεις στην καριέρα του, ενώ συνολικά έχει έξι ευρωπαϊκά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Μαϊου 2024