Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη: Πέθανε από κοροναϊό γνωστός δημοσιογράφος

Κατερίνη: Πέθανε από κοροναϊό γνωστός δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης τοπικής ιστοσελίδας δεν είχε κάνει το εμβόλιο, όπως αποκάλυψε φίλος του.

Νεκρός από επιπλοκές του κοροναϊού είναι ο δημοσιογράφος από την Κατερίνη, Απόστολος Λάγιος, ο οποίος έδωσε μάχη απέναντι στον φονικό ιό, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας «Πιερική» νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και αναπνευστική δυσχέρεια, ενώ έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 3/2. Ο θάνατός του σε ηλικία 58 ετών, σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Τι δήλωσε φίλος του

Μιλώντας στην Πόπη Παπαδοπούλου και στο T-live φίλος του αποκαλύπτει πως «εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης σε εμπύρετη κατάσταση. Η αξονική που του έγινε έδειξε ότι υπάρχει κορεσμός στο οξυγόνο στο 91% και παράλληλα του έγιναν όλες οι θεραπευτικές διαδικασίες.

Ήταν αισιόδοξος για την κατάληξη της υγείας του. Δεν εισήχθη ποτέ σε ΜΕΘ, ήταν σε θάλαμο covid με απλή αναπνευστική συσκευή και με έναν κορεσμό στο 97%. (…) Στις 3.30 το μεσημέρι ειδοποίησαν τη σύζυγό του αιφνίδια ότι έφυγε πιθανώς από ανακοπή».

Δεν ήταν αρνητής

«Από όσο γνωρίζω δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητής. Από όσο γνωρίζω από προσωπικές συζητήσεις φοβόταν να το προχωρήσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο φίλος του αδικοχαμένου Απόστολου Λάγιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024