Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οι εκπρόσωποι τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης

Δολοφονία Άλκη: Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οι εκπρόσωποι τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης

Στον εισαγγελέα κλήθηκαν οι εκπρόσωποι των Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή προκειμένου να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη.

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν πριν από λίγο οι εκπρόσωποι των μεγάλων ομάδων της πόλης, ώστε να συναντηθούν με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο γραφείο του κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το thesstoday.gr, τους κάλεσε στο πλαίσιο της προσπάθειας για διελεύκανση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και της διαχείρισης της κρίσης στα οπαδικά τεκταινόμενα της πόλης.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν, μάλιστα, και υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας της συμπρωτεύουσας.

YouTube thumbnail

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο