Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο Γκάρι και η αρχή για ένα καλό φίνις

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι και η αρχή για ένα καλό φίνις

Αυτά που μας… θύμισε ο Αφρικανός και ο Ολυμπιακός που (ξανά) ξεκίνησε

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μάς είχε ενθουσιάσει όταν είχε ντεμπουτάρει (ως βασικός) με την ερυθρόλευκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, έστω κι αν είχε αγωνιστεί ένα μόλις ημίχρονο.

Στη συνέχεια τον… χάσαμε βέβαια και συνάμα ξεχάσαμε πώς είναι να απειλείς από τα εξτρέμ, καθώς Ονιεκούρου και Λόπες έχουν προσφέρει ελάχιστα πράγματα και ο Μασούρας έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στις τελευταίες δέκα συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, αλλά με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό ο ακραίος επιθετικός από το Κάπο Βέρντε απέδειξε πως είναι και πάλι εδώ.

Δεν είναι τυχαίος παίκτης ο Ροντρίγκες και δεν περιμέναμε φυσικά να τον μάθουμε τώρα που ήρθε στον Ολυμπιακό. Τον είχαμε γνωρίσει από την εποχή που έπαιζε στον ΠΑΟΚ και ξέραμε την ποιότητά του.

Ήρθε όμως πολύ ανέτοιμος στην ομάδα, πέρασε και κάποιες περιπέτειες με μυϊκά προβλήματα και Covid, κι έτσι φθάσαμε στο Φλεβάρη με τον Αφρικανό να έχει μόλις 300 και κάτι λεπτά συμμετοχής.

Πλέον, όμως, φαίνεται να βρίσκει ρυθμό κι αυτό μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλεί στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα του, ένα όπλο που μπορεί να αναστατώσει τις αντίπαλες άμυνες και να βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Τραυματισμούς να μη βγάλει μόνο, διότι κακά τα ψέματα είναι κάπως επιρρεπής, και ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει πολλά απ’ αυτόν.

Κατά τα άλλα, εγώ ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπως και έγινε. Βοήθησαν πολύ τα δύο γρήγορα γκολ, βέβαια, αλλά κι αυτά να μην είχαν έρθει η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ πιο ζωντανή.

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Ολυμπιακό, και πέρασαν σχεδόν αναίμακτα, με την ομάδα να κρατιέται πολύ μακριά από τους διώκτες της στη βαθμολογία. Υπήρχαν παιχνίδια όπου η εικόνα της δεν ήταν καλή, αλλά από δω και πέρα μόνο καλύτερος θα παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός.

Η αρχή για ένα καλό φίνις στη σεζόν θεωρώ ότι έγινε στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει και τα δύο ματς με την Αταλάντα. Φαβορί ήταν και παραμένουν οι Ιταλοί βέβαια, αλλά ο Ολυμπιακός θα παλέψει και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του. Εδώ θα είμαστε…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024