Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το κόκκινο που έγινε μαύρο

Το κόκκινο που έγινε μαύρο

Η περίπτωση της δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ

Άλλα έλεγε κι άλλα αποφάσισε να κάνει. Ο λόγος για την Ολλανδή ανεξάρτητη, όπως δηλώνει επαγγελματικά, δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ. Την θυμάστε;

Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη και του Ολλανδού ομολόγου του Μ.Ρούτε. Θυμάστε που κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι ψεύδεται για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων;

Αχός πολύς, τότε, σηκώθηκε . Εκείνη πάντως, ταπεινά σκεπτόμενη και συμπεριφερόμενη, είπε ότι θα κλείσει το σπίτι της στην Ύδρα όπου μένει χρόνια και θα φύγει από την Ελλάδα αφού τόσο είχε πικραθεί από τη συμπεριφορά των ιθαγενών και των πολιτικών τους ισταμένων.

Ο καιρός όμως περνούσε, παρά ταύτα δεν έφευγε με τίποτα. Την περασμένη εβδομάδα, την είδαν έξω από τον Άρειο Πάγο να διαδηλώνει υπέρ της αθωότητας των εμπλεκόμενων στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου (και για την σκευωρία Νοβάρτις).

Τη Δευτέρα το μεσημέρι εθεάθη πάλι σε συγκέντρωση υγειονομικών – νοσηλευτών έξω από το υπουργείο Υγείας. Αντί όμως για κόκκινο, φορούσε μαύρο καπέλο αλλάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του παρουσιαστικού της προς το σκούρο. Δίπλα της, όπως φαίνεται στη φωτό, ένας νεαρός της «Εργατικής Αλληλεγγύης» και παραδίπλα μια κυρία με πανό κατά του κορονοϊού.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024