Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά στάση «άλωσης» του κράτους και της Δικαιοσύνης

Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά στάση «άλωσης» του κράτους και της Δικαιοσύνης

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση

Δριμεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην τοποθέτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου μετά από αυτή του κ. Πολάκη, που δείχνει όπως είπε τη στάση «άλωσης» του κράτους και της δικαιοσύνης από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η σιωπή του κ. Τσίπρα δείχνει ολοφάνερα αποδοχή και συναίνεση».

«Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει την αξιωματική αντιπολίτευση στην στείρα αντιπαράθεση. Στο όχι σε όλα απαντάμε με ανάπτυξη για όλους, ανέφερε. Χτίζουμε γέφυρες με το μέλλον όταν η αντιπολίτευση υψώνει τείχη», σημείωσε.

Για τη δολοφονία του Άλκη

Αναφερόμενος στη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τη λύπη του για το τραγικό περιστατικό. Η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε ταχύτατα και συνέλαβε τον 23χρονο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

«Η ΕΛ.ΑΣ. έδρασε άμεσα και πολύ γρήγορα κατάφερε να οδηγήσει πολύ γρήγορα στη Δικαιοσύνη τον βασικό ύποπτο. Στη συνέχεια θα διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης και θα διαπιστώσει εάν υπάρχουν διασυνδέσεις με άλλα βίαια περιστατικά. Έχουμε λάβει μία σειρά πρωτοβουλίες για την οπαδική βία και θα συνεχίζουμε ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο, ανάφερε, ενώ σχολίασε ότι όντως καθυστέρησε η Δικαιοσύνη στην υπόθεση του 23χρονου».

Μείωση του ΕΝΦΙΑ

Σε σχέση με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, αντικατοπτρίζει την απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει έμπρακτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις  στην πολιορκία που δέχονται από τη διεθνή ενεργειακή κρίση. «Καλύπτουμε τη δέσμευσή μας για φορολογική ελάφρυνση κατά 30% της ακίνητης περιουσίας, γεγονός που αποδεικνύει την πορεία ανάπτυξης», ανέφερε ενώ επιτέθηκε στην αντιπολίτευση ότι δεν στήριξε την πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Τέλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης στην οικογένεια του Χρήστου Σαρτζετάκη.

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024