Δεμένα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου παραμένουν τα πλοία, λόγω ισχυρών ανέμων που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές αφού ο καιρός παραμένει «αγριεμένος».
Οι άνεμοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στα πελάγη 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Συγκεκριμένα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Η έκκληση στους επιβάτες
Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει για σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για να ενημερώνονται για τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις που θα υπάρχουν στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59