Ηγουμενίτσα: Του επιτέθηκαν με σφυριά γιατί είχε μπλούζες αντίπαλης ομάδας στο μπαλκόνι του
Επίθεση με οπαδικά κίνητρα και στην Πρέβεζα
Σε μάστιγα εξελίσσεται η βία, που προέρχεται από οπαδούς ομάδων και μέλη διαφόρων “συνδέσμων”, ακόμα και σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτή της Ηγουμενίτσας. Όπως καταγγέλθηκε, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ομάδα τεσσάρων ατόμων, φορώντας full face κουκούλες επιτέθηκαν σε 40χρονο κάτοικο της πόλης, χτυπώντας τον με σφυριά, με αφορμή τρεις αθλητικές μπλούζες που ήταν κρεμασμένες στο μπαλκόνι του.
Για την επίθεση, συμφωνα με την ΕΡΤ, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας 20χρονος, ως ένας εκ των δραστών.
Άγρια επίθεση και στην Πρέβεζα
Στην Πρέβεζα, σύμφωνα με το epiruspost.gr, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 30χρονος και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Αφορμή όπως φαίνεται ήταν το μπουφάν συγκεκριμένης ομάδας που φορούσε.
Ο 30χρονος ήταν πεζός σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Τρία άτομα που επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν, του πήραν το μπουφάν και εξαφανίστηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες αστυνομικές έρευνες, μετά από επίθεση “οπαδών” σε κατάστημα διασκέδασης σε χωριό της Παραμυθιάς, σε γραφεία “συνδέσμων” οπαδών σε διάφορες πόλεις της Ηπείρου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, σφυριά, ρόπαλα αλλά και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.
Στα τέλη Δεκεμβρίου από την αστυνομία είχαν γίνει στην Ήπειρο εκτεταμένες έρευνες σε χώρους όπου λειτουργούν λέσχες φιλάθλων και αθλητικών σωματείων, παρουσία δικαστικών λειτουργών.
Συνολικά, είχαν γίνει πέντε έλεγχοι και συνελήφθησαν 4 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για κατά περίπτωση, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, περί όπλων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)























![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442