Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Το πρόσωπο στο οποίο στρέφονται οι έρευνες των αρχών - Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους

Δολοφονία Άλκη: Το πρόσωπο στο οποίο στρέφονται οι έρευνες των αρχών – Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Άλκη με την αστυνομία να ψάχνει τον άνδρα που έπαιξε τον κρίσιμο ρόλο στο έγκλημα

Ενώ ο 23χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών αναλύονται εξονυχιστικά τα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας αλλά και οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα δραματικά γεγονότα.

Η αστυνομία έχει επιφορτιστεί με την γρήγορη εξιχνίαση του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι έρευνες στρέφονται γύρω από ένα άτομο που φαίνεται στο βίντεο και έχει αναφερθεί από αυτόπτες μάρτυρες.

Τι ερευνούν οι αρχές

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι αρχές ερευνούν για έναν ψηλό και εύσωμο άνδρα που απεικονίζεται στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος της περιοχής Χαριλάου όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Έχοντας τα παραπάνω στοιχεία οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το συγκεκριμένο άτομο, έτσι ώστε να φτάσουν στη δεύτερη σύλληψη μετά από αυτή του 23χρονου.

Ο 23χρονος δεν είπε τίποτα για τον άνδρα που αναζητά η αστυνομία κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ενώ δεν απάντησε και σε κάποια άλλη ερώτηση υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει γιατί τον συνέλαβαν.

Στον ανακριτή ο 23χρονος

Νωρίτερα στις 9.30 το πρωί ο 23χρονος έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εν μέσω αποδοκιμασιών από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Ο 23χρονος έχει ιστορικό στην οπαδική βία, προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης και συνελήφθη αφού τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη, θύμα επίσης της επίθεσης, ενώ εντοπίζεται σε κάμερες όπου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της επίθεσης παράτησαν το αυτοκίνητο τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο.

Το ιστορικό οπαδικής βίας

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί και πάλι το 2019 για οπαδική βία, κατηγορούμενος για συμπλοκή και μαχαιρώματα με οπαδούς άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί κοντά στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επίσης, είχε πάρει μέρος και στα θλιβερά επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ το 2017, ενώ μάλιστα, είχε καταγραφεί από τους φωτορεπόρτερ να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024