Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεσπά για τη μεγάλη αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεσπά για τη μεγάλη αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης

Τι εκνεύρισε τον Γιώργο Πυρπασόπουλο;

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, είδηση που αποκάλυψε πρόσφατα η εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για το ευτυχές γεγονός, ωστόσο άφησε να εννοηθεί μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ξέσπασε σχετικά με τις άδειες που δίνονται στις έγκυες εργαζόμενες γυναίκες. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» τον συνάντησε και εκείνος τοποθετήθηκε εκ νέου, μη κρύβοντας την ενόχλησή του για τη συγκεκριμένη νομοθεσία.

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες μητέρες σε ό,τι αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης στο δημόσιο, στο ιδιωτικό και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Και εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε για πιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας.

Κάντε μια έρευνα σε ό,τι αφορά στο καθεστώς στις άδειες εγκυμοσύνης. Είναι ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στις μητέρες στην ελληνική κοινωνία. Είναι πραγματικά άδικο και στρεβλό, θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμη. Ως εδώ, υπάρχει πολύς κόσμος που έχει επηρεαστεί. Όλες οι μητέρες βασικά…», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024