Η Αντιγόνη Κουλουκάκου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την μοναδική ντίβα Μόνικα Βίτι, την βασίλισσα του ιταλικού σινεμά. Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Ιουλία Βρεττάκου στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Γης της Ελιάς» φόρεσε μια ξανθιά περούκα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Πατρινού Νίκου Ψαθογιαννάκη. «Monica Vitti Tributo» σημείωσε χαρακτηριστικά στα ιταλικά.
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Βίτι, η οποία πέθανε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου σε ηλικία 90 ετών.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.