Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Casper Van: Από την Κορέα με αγάπη

Hyundai Casper Van: Από την Κορέα με αγάπη

Η κορεατική φίρμα παρουσιάζει μια van, χρηστική εκδοχή του λιλιπούτειου crossover Casper η οποία δυστυχώς προορίζεται αποκλειστικά για την τοπική αγορά

Το Bayon αποτελεί το μικρότερο crossover της Hyundai για την Ευρώπη και το Venue τον αμερικανό ομόλογο του, ωστόσο αμφότερα δείχνουν τεράστια μπροστά στο Casper, το crossover των 3,59 μέτρων μήκους το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην κορεατική αγορά και πλέον απέκτησε και μια επαγγελματική έκδοση με διαμόρφωση van.

Το σκεπτικό είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες μεταφοράς εμπορευμάτων μικρών επιχειρήσεων ή και μεταφορικές εταιρείες, προσφέροντας σαφές πλεονέκτημα ευελιξίας στα στενά δρομάκια των υποβαθμισμένων αστικών περιοχών της Κορέας.

Παρά το μικρό του μήκος, η αφαίρεση των πίσω καθισμάτων έχει απελευθερώσει ωφέλιμο όγκο αποθήκευσης έως και 940 λίτρων ενώ όπως ακριβώς ισχύει και για τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα του είδους, υπάρχει διαχωριστικό ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα και στον χώρο αποθήκευσης. Παράλληλα το πίσω παρμπρίζ και τα πίσω παράθυρα εφοδιάζονται με μεταλλικές ράβδους εν είδει προστασίας από τυχόν απρόβλεπτη μετακίνηση αντικειμένων στον χώρο φόρτωσης.

Όπως ίσχυε και για την μέχρι σήμερα crossover εκδοχή του μοντέλου, η van έκδοση προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,0 λίτρου με ισχύ 75 ίππους και turbo ίδιας χωρητικότητας, απόδοσης 99 ίππων.

Επιπλέον, το Casper Van διαθέτει στον εξοπλισμό του τροχούς 15 ιντσών, έξι αερόσακους, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες και αισθητήρες στάθμευσης πίσω, στοιχεία που για περίπου 10.000 ευρώ όσο είναι η τιμή του στην Κορέα με την τρέχουσα ισοτιμία, καθιστούν το μικρό van ιδιαιτέρως ελκυστική πρόταση.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024