Άνδρας στην Τουρκία επιτίθεται, για άγνωστο λόγο, κατά της συζύγου του στη μέση του δρόμου σε βίντεο σοκ που κυκλοφόρησε στο Twitter. Ο σύζυγος χτυπάει με μανία τη γυναίκα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ένα αντικείμενο που παίζει τον ρόλο του κλομπ.
Ευτυχώς, περαστικοί δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά αντέδρασαν δυναμικά. Με «ευγενικό» τρόπο, όπως σχολιάζει ο λογαριασμός Sosyal Farkındalık, ο πρώτος που φτάνει στο σημείο τον πετάει στο έδαφος με τάκλιν που θυμίζει ράγκμπι και στη συνέχεια και άλλοι συγκεντρώνονται για να τον σταματήσουν και να σώσουν την κοπέλα.
Δείτε το βίντεο
Sokak ortasında eşini döven magandayı, duyarlı bir vatandaşımız kibarca uyarıyor… pic.twitter.com/brbbdF3ysM
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.