Ατρόμητος: Συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει Λαμίας
Ο Ατρόμητος συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψεις της αναμέτρησης με την Λαμία την Πέμπτη (3/2, 17:15) με στόχο να ανέβει βαθμολογικά.
O Ατρόμητος υποδέχεται την Πέμπτη (17:15) την Λαμία στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
H προετοιμασία του Ατρομήτου εν όψει της αναμέτρησης με την Λαμία συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση με τον Ουαλό προπονητή της ομάδας Κρις Κόλμαν να βλέπει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, εκτός των Νάτσου και Κωτσόπουλου, αλλά και των παικτών που νοσούν με κορωνοϊό.
Η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα μεταβεί στο ξενοδοχείο.
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αρτέτα: «Έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους παίκτες μου»
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442