ΣΥΡΙΖΑ: «Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα της πλειοψηφίας, όχι των εταιρειών, των μεσαζόντων και των λογοκριτών»
Με μία αιχμηρή αναφορά στον Λουδοβίκο 16ο της Γαλλίας, ο οποίος - θυμίζουμε - κατέληξε στην... γκιλοτίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «ο Λουδοβίκος ο 16ος, το κατανόησε καθυστερημένα στη Γαλλική Επανάσταση. Ο κ. Μητσοτάκης αρκεί να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές»
Νέα ανακοίνωση, με την οποία απαντά στη ΝΔ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το επεισόδιο Πολάκη – Αθανασίου στη Βουλή.
«Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που άρχει ο λαός. Και ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια», επισημαίνει η Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα των πολλών, της πλειοψηφίας, όχι των ολιγαρχών, των εταιρειών, των μεσαζόντων και των λογοκριτών».
Με μία αιχμηρή αναφορά στον Λουδοβίκο 16ο της Γαλλίας, ο οποίος – θυμίζουμε – κατέληξε στην… γκιλοτίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «ο Λουδοβίκος ο 16ος, το κατανόησε καθυστερημένα στη Γαλλική Επανάσταση. Ο κ. Μητσοτάκης αρκεί να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές».
- Οι οπαδοί του Ηρακλή σήκωσαν το πανό της χρονιάς στο ματς με τον Ολυμπιακό! (pics)
- AI: Δραματική προειδοποίηση ότι σε 18 μήνες θα έχει αντικαταστήσει τα «λευκά κολάρα»
- ΕΕ: Η ταξιδιωτική βιομηχανία φοβάται πλήγμα στην καλοκαιρινή σεζόν από τους νέους βιομετρικούς ελέγχους στα σύνορα
- LIVE: Ηρακλής – Ολυμπιακός
- Ναβάλνι: Η Ρωσία τον δολοφόνησε χρησιμοποιώντας τοξίνη από δηλητηριώδη βάτραχο
- Λούτσα: Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες ο 15χρονος οδηγός


