Κορονοπάρτι στο ΑΧΕΠΑ με 120 άτομα; Κόντρα διοίκησης – εργαζομένων
Ο κ. Κοροξενός κατήγγειλε στο MEGA πως η κοπής της πίτας έγινε χωρίς την παρουσία του σωματείου και της νοσηλευτικής υπηρεσίας
Σφοδρή σύγκρουση υπάρχει στο ΑΧΕΠΑ για το εάν έγινε ή όχι κορονοπάρτι στην κοπή της βασιλόπιτας του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός, πάνω από 120 άτομα, κυρίως διοικητικά στελέχη, ήταν μαζεμένα σε έναν κλειστό χώρο να κόψουν την πίτα.
Ο κ. Κοροξενός κατήγγειλε στο MEGA πως η κοπής της πίτας έγινε χωρίς την παρουσία του σωματείου και της νοσηλευτικής υπηρεσίας.
«Το σωματείο δεν θα κόψει πίτα, το αποφεύγει λόγω κοροναϊού. Ο διοικητής έκανε πολύ glamour την όλη διαδικασία, είχε και catering. Το catering δεν μπορεί να μπει σε μία αίθουσα, έγινε σε διάδρομο. Όταν είσαι σε ένα χώρο που είναι τόσα πολλά άτομα και βγάζεις τη μάσκα σου για να πιεις και να μιλήσεις, το πρωτόκολλο εδώ που είναι;» αναρωτήθηκε.
Όπως τόνισε, πέρυσι η κοπή της πίτας έγινε στο γραφείο του διοικητή με 5-6 άτομα. «Κάλεσε την ελίτ του νοσοκομείου, γιατί οι νοσηλευτές είναι επικίνδυνοι να μεταφέρουν τον ιό από τις κλινικές» πρόσθεσε.
Τι λέει ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ
Ο Παναγιώτης Παντελιάδης, διοικητής του ΑΧΕΠΑ, υποστήριξε πως δεν έγινε κανένα τέτοιο πάρτι και ότι η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι έγινε ευλαβική τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.
Επιπλέον, είπε πως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε σε αμφιθέατρο που χωρά 800 άτομα και παρευρέθηκαν μόλις 30 άτομα, ενώ πρόσθεσε πως ο κ. Κοροξενός δεν ήταν εκεί, καθώς βρίσκεται σε αναστολή επειδή είναι ανεμβολίαστος.
Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ
- Αμερικανικές πολιτείες ετοιμάζουν μορατόριουμ στην κατασκευή νέων data center
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442