Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μια πολύ σημαντική κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου, καθώς είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.
Ο 26χρονος Σέρβος είναι ο ποδοσφαιριστής που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με το Τριφύλλι να έρχεται σε συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ, στην οποία ανήκει, για να τον αποκτήσει μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Γκατσίνοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και στα γραφεία του Παναθηναϊκού, έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει τις επόμενες ώρες την υπογραφή του σε συμβόλαιο με το Τριφύλλι.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν εξάρι όσο και σαν οκτάρι και είναι ο παίκτης με τον οποίον ο Παναθηναϊκός συζητούσε τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.
Ο Γκατσίνοβιτς από την πλευρά του ήθελε να φύγει από το γερμανικό σύλλογο για να βρει χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Το τριφύλλι τού προσέφερε αυτήν την ευκαιρία και ο 27χρονος μέσος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο σέρβος χαφ έχει πλούσιο βιογραφικό στη Γερμανία και την Bundesliga, καθώς έχει αγωνιστεί σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ, ενώ εκτός των άλλων έχει παίξει και σε Βοϊβοντίνα και Απόλλωνα Λεμεσσού.
Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τον παίκτη και είναι αυτός που έδωσε το τελικό «ΟΚ» για την απόκτησή του, ενώ είναι σε πολύ καλή ηλικία και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλη τη μεσαία γραμμή, αλλά και σε διαφορετικούς σχηματισμούς.
Συνολικά έχει παίξει φέτος σε 6 ματς με τη Χόφενχαϊμ και έχει 1 ασίστ, ενώ συνολικά μετρά στην καριέρα του 256 ματς με 24 γκολ και 28 ασίστ.
Ο Γκατσίνοβιτς έχει κάνει μεταγραφές που έχουν ξεπεράσει τα 5.500.000 ευρώ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία μετρά 23 συμμετοχές και 2 γκολ.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου