Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κι επίσημα ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Σέρβο μέσο με τη μορφή δανεισμού από τη Χοφενχάιμ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ του υπό τη μορφή δανεισμού του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος ανήκει στη γερμανική Χοφενχάιμ, με την οποία συμφωνήθηκε ο δανεισμός του έως τον Ιούνιο του 2022.
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1995 στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας ενώ η καταγωγή των γονιών του είναι από τη Βοσνία. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία στη Λεοτάρ, προτού ενταχθεί στην ακαδημία της Βοϊβοντίνα, όπου και έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα.
Στα 20 του τον ενέταξε στο ρόστερ της η γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία του με τις ικανότητές του, αφού στο μπαράζ παραμονής στη Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη, στο πρώτο ματς σκόραρε (τελικό σκορ 1-1) και στο δεύτερο έδωσε την ασίστ για το «χρυσό» γκολ που χάρισε την παραμονή στην Άιντραχτ. Το 2018 στέφθηκε κυπελλούχος Γερμανίας μετά τη νίκη της Άιντραχτ στον τελικό με 3-1 επί της Μπάγερν, σε έναν τελικό όπου μάλιστα σκόραρε. Τη σεζόν 2018-2019 έφτασε λίγο πριν τη συμμετοχή στον τελικό του Europa League, αλλά αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την Τσέλσι, με τον Γκατσίνοβιτς να είναι βασικό στέλεχος της Άιντραχτ σε όλη την πορεία. Το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στη Χοφενχάιμ στο πλαίσιο ανταλλαγής με τον Στίβεν Τσούμπερ.
Σε επίπεδο εθνικών ομάδων έπαιξε με την Κ15 της Βοσνίας, προτού επιλέξει οριστικά τη Σερβία και χριστεί διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια. Έχει 23 συμμετοχής στην εθνική ανδρών της Σερβίας.
Καλωσορίζουμε τον Μιγιάτ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.