Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μέικον
Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Ντάριλ Μέικον να βγάζει μέρος του προγράμματος της σημερινής προπόνησης, με τον Αμερικανό πάντως να παραμένει αμφίβολος ενόψει Μονακό
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη διαβολοβδομάδα που έρχεται στη Euroleague, μετά τη νίκη του κόντρα στον Άρη για την 14η αγωνιστική της Basket League.
Οι Πράσινοι είχαν προπόνηση σήμερα Δευτέρα (31/1), με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει τον Ντάριλ Μέικον να βγάζει μέρος του προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στη γάμπα και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Μονακό την Τρίτη (1/2, 21:00).
Παράλληλα εκτός έμεινε φυσικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς ο αρχηγός των Πράσινων πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα που του έχει δημιουργήσει η αμυγδαλίτιδα.
Φυσικά, κανονικά στο πρόγραμμα βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που πήρε λεπτά συμμετοχής με τον Άρη και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι».
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση


