Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Λοβέρδος: Η γκάφα του στο Facebook για τα Ίμια

Γιάννης Λοβέρδος: Η γκάφα του στο Facebook για τα Ίμια

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «χάνεται» στα νερά των social media.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος έχει υποπέσει σε ουκ ολίγες γκάφες στις αναρτήσεις του στo Facebook. Από την ημέρα εορτασμού των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που ανέβασε τη φωτογραφία γυναίκας αξιωματικού του… Σερβικού στρατού. Μέχρι τον οικονομολόγο Σερζ Λατούς που στην φωτογραφία της ανάρτησης του είχε βάλει τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος υποδυόταν τον Μαέβιους Παχατουρίδη.

Η νέα γκάφα του Γιάννη Λοβέρδου

Φαίνεται ότι ο βουλευτής δεν το έχει με το μέσο. Τώρα ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία που ανάβει ένα κεράκι και έχει γράψει από κάτω: «Άναψα ένα κεράκι στην Παναγία μας στην μνήμη των τριών ηρώων μας Βλαχάκου, Καραθανάση και Γιαλοψού».

Μέχρι εδώ όλα καλά θα μπορούσε να πει κάποιος. Όλα καλά αν η ίδια φωτογραφία με τον ίδιο τον Γιάννη Λοβέρδο, τα ίδια ρούχα, στην ίδια εκκλησία και με τον ίδιο διπλανό, δεν ήταν σε προηγούμενη ανάρτηση του, Τον Δεκέμβριο του 2021 στο Αιγάλεω όπου έγραφε:

«Μεγάλη γιορτή σήμερα, του Αγίου Σπυρίδωνα. Χρόνια πολλά. Από την πρωινή αρχιερατική λειτουργία στον ομώνυμο Ναό του Αιγάλεω με τον μητροπολίτη κ.κ Αλέξιο»

Με απλά λόγια ανέβασε την ίδια φωτογραφία που είχε ανεβάσει τον Δεκέμβριο μόνο που άλλαξε την λεζάντα του.

Οι αντιδράσεις των χρηστών

Βέβαια στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook επικράτησε ένας πανικός με τον κόσμο να του επισημαίνει την γκάφα του. Κάποιος μάλιστα του έγραψε: «Ωραία φωτογραφία. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε όλες τις περιστάσεις».

Ενώ μια γυναίκα του απάντησε: «Μια φωτογραφία κονσέρβα έχεις Γιάννη μου και την ανεβάζεις συνέχεια; Έχει και άλλες εκκλησίες η χώρα μας να πας να ανάψεις ένα κεράκι, λεβέντη μου»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024