Θεσσαλονίκη: Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ
Τον βανδαλισμό των γραφείων του στη Θέρμη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, ο οποίος τονίζει πως έχουν γίνει στόχος ακροδεξιών για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Δεν πρόκειται να μας κάμψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα ζυμωμένο με τους αγώνες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας, θα συνεχίσει να παλεύει και να προασπίζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες», σημειώνει στην ανακοίνωσή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επίθεση ακροδεξιών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θέρμη
Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έγινε στόχος ακροδεξιών. Αυτή τη φορά βανδάλισαν τα γραφεία της Ο.Μ. Θέρμης, με αφορμή την επέτειο από τη υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Η επίθεση έγινε νύχτα, κατά τον προσφιλή τρόπο των πάσης φύσεως συμμοριών, τα μέλη των οποίων δρουν κρυπτόμενα στο σκοτάδι.
Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να μας κάμψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα ζυμωμένο με τους αγώνες της Αριστερά και της Δημοκρατίας, θα συνεχίσει να παλεύει και να προασπίζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.
Η Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης και η Ο.Μ. Θέρμης μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής δε θα επιτρέψουμε κανενός είδους ακροδεξιάς τρομοκρατίας. Παράλληλα ζητάμε από τις αστυνομικές αρχές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων».
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)










![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442