Πάνος Νάτσης: Σοκαρισμένος ο οδηγός του φορτηγού – Τι είπε στους αστυνομικούς
Τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον αγαπητό ηθοποιό ερευνά η Τροχαία. Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη και βουβό πόνο.
Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον χαμό του Πάνου Νάτση. Ο ηθοποιός, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με φορτηγό, στο Μεταξουργείο, θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.
Την ίδια ώρα, η Τροχαία προσπαθεί να βρει υλικό από κάμερες της περιοχής, στο οποίο να φαίνεται καθαρά πώς έγινε το δυστύχημα.
Ο οδηγός του φορτηγού, στο οποίο έπεσε ο Πάνος Νάτσης και έχασε την ζωή του, είναι συντετριμμένος.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αδερφός του ανέφερε ότι βρίσκεται σε σοκ.
- Διαβάστε επίσης: «Αντίο φιλαράκι μου» – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Πάνος Νάτσης
«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, δεν έχει λόγια. Δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί γιατί ένας άνθρωπος που πάει στην δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο», είπε και πρόσθεσε:
«Τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς ότι «θέλω να πουλήσω την μηχανή μου». Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος».
Όσο για το τι συνέβη τη στιγμή της σύγκρουσης, περιέγραψε: «Η μηχανή δεν πάτησε ποτέ φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδερφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει και στην ουσία η μηχανή έπεσε πάνω του».
- Μήπως δεν απειλεί μόνο τον πρώην πρίγκιπα Άντριου η σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν αλλά όλο το Παλάτι;
- Ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό 19χρονης από δύο αστυνομικούς του ΑΤ Ομόνοιας – Έβγαλε τη ζώνη του, είχε και το όπλο υπηρεσίας.
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Ολυμπιακός – ΑΟΝΣ Μίλων 3-1 σετ: Στο Final-4 του Κυπέλλου οι ερυθρόλευκες!
- Κομοτηνή: Γυναίκα έκλεψε κοσμηματοπωλείο και έριξε υδροχλωρικό οξύ στην πωλήτρια για να διαφύγει
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Interpol και 100 άλλοι φορείς ζητούν την απαγόρευση εργαλείων AI που γδύνουν γυναίκες και παιδιά


