Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι τρεις πιο ακατάλληλοι σύντροφοι του ζωδιακού κύκλου

Αυτοί είναι οι τρεις πιο ακατάλληλοι σύντροφοι του ζωδιακού κύκλου

Ποιους πρέπει να αποφύγεις;

Ανάμεσα στους 12 άντρες του ζωδιακού, υπάρχουν 3 που με βάση τα χαρακτηριστικά τους, είναι οι πιο ακατάλληλοι, σύμφωνα με το mylife.com

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο άντρας ναι μεν θεωρείται από τους πλέον πιστούς του ζωδιακού, ωστόσο, σύμφωνα με τη γνώμη των περισσοτέρων γυναικών, είναι τόσο ζηλιάρης και καταπιεστικός που δεν αντέχεται. Στην αρχή, το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του το βρίσκουν χαριτωμένο, όμως όταν, από την  καχυποψία του, η άσκηση ελέγχου και η απαίτησή του να έχει συνεχή ενημέρωση πού είναι η σύντροφός του, τι κάνει, πότε έφυγε, πότε επέστρεψε γίνεται καθημερινή πραγματικότητα, τότε αρχίζει να κουράζει τη σύντροφό του.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζώδια της λίστα μας. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν την τάση να καταλήγουν εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις, λόγω της ευαισθησίας τους και της τάσης τους να παραμυθιάζονται και με το πρώτο πρόβλημα να απογοητεύονται και να καταλήγουν είτε σε άλλη αγκαλιά είτε αποτραβηγμένοι στον κόσμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεμάτος ανασφάλειες είναι και ο άντρας Παρθένος ο οποίος, ωστόσο, είναι ταυτόχρονα και υπερβολικά ζηλιάρης. Κρύβει επιμελώς τα ελαττώματά του κι ενώ μια γυναίκα πιστεύει ότι ξεκινά μία υγιή σχέση με έναν γοητευτικό και χαρισματικό άνθρωπο, στην πραγματικότητα θα καταλήξει να έχει στο πλευρό της έναν άντρα, ο οποίος, κάτω από την επιφάνεια, θέλει να την ελέγχει, χάνοντας συχνά την ψυχραιμία του για κάτι ανούσιο και μικρό. Κάθε φορά που θα καβγαδίζει μαζί της, θα την κάνει να αισθάνεται πως είσαι η μοναδική υπεύθυνη, ανίκανη ή χαζή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024