Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Austral: Αποκάλυψη εκ των έσω

Renault Austral: Αποκάλυψη εκ των έσω

Η γαλλική φίρμα προσφέρει την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του μοντέλου που θα διαδεχθεί το Kadjar εντός του έτους

H Renault συμπληρώνει ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ του Austral, δημοσιοποιώντας το πρώτο σκίτσο από το εσωτερικό του.

Όπως είναι προφανές το μοντέλο που θα διαδεχθεί το Kadjar, θα διαθέτει ένα προσεγμένο, ψηφιακά ενσυνείδητο και κομψό εσωτερικό όπου ξεχωρίζουν ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών ο οποίος συνδυάζεται με μια κάθετη οθόνη για το infotainment με διαγώνιο 12,0 ιντσών.

Το infotainment θα ενσωματώνει το interface OpenR και θα ενσωματώνει λογισμικά Android Auto, Apple CarPlay ενώ θα παρέχει τη δυνατότητα Google αναζήτησης και πρόσβασης στα Google Maps με τη Renault να περιγράφει το λειτουργικό σύστημα ως την σημαντικότερη εξέλιξη του είδους τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα με τις νέες δυνατότητες του infotainment, η παρουσία του έχει συμπαρασύρει το σύνολο του σχεδιασμού ο οποίος ολοκληρώνεται με ένα τετραγωνισμένο τιμόνι το οποίο εγγυάται στον οδηγό απεριόριστη ορατότητα μπροστά αλλά και στον πίνακα οργάνων.

Την εικόνα συμπληρώνει η αφθονία σε αποθηκευτικούς χώρους, ξεκινώντας από το κυλιόμενο υποβραχιόνιο, τις δύο ευρύχωρες θήκες στην κεντρική κονσόλα και τον χώρο για την επαγωγική φόρτιση smartphones. Επίσης, σύμφωνα με τις συστάσεις, θα προσφέρονται 30 λίτρα επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στο εσωτερικό των θυρών.

Η ευρυχωρία «επεκτείνεται» και στο πίσω κάθισμα όπου, απουσία, του παραδοσιακού τούνελ μετάδοσης ο επιβάτης της μεσαίας θέσης θα έχει στη διάθεσή του περισσότερο χώρο για τα κάτω άκρα του. Επίσης, το πίσω κάθισμα θα προσφέρει τη δυνατότητα κύλισης, αυξάνοντας τον χώρο του πορτ μπαγκάζ ή των επιβατών, αναλόγως τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία, όπως είναι ήδη γνωστό το Austral θα έχει μήκος 4,5 μέτρων και θα αντλήσει τις επιρροές για την εξωτερική του εμφάνιση από το Megane E-Tech αν και όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει η γαλλική φίρμα, σε αντίθεση με το τελευταίο, το Austral δεν πρόκειται να αποκτήσει μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Την γκάμα κινητήρων θα πλαισιώσει το υβριδικό κινητήριο σύνολο E-Tech, κινητήρας βενζίνης 1,3 λίτρων επικουρούμενος από ήπια υβριδική τεχνολογία 12 Volt  ή και 48 Volt.

Bάσει των όσων έχει ανακοινώσει η Renault εφαλτήριο για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα θα αποτελέσουν τα 105 γρ/χλμ. ενώ η ισχυρότερη έκδοση αναμένεται να αποδίδει 200 ίππους.

Η πρεμιέρα του γαλλικού SUV αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή άνοιξη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024