Tραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο
Τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα
Μία ακόμα τραγωδία εκτυλίχθηκε, τα ξημερώματα, στην Κρήτη, καθώς ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με συνέπεια ένας 20χρονος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο, επίσης νεαρής ηλικίας, να τραυματιστούν.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις νεαροί, εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο, σε δρόμο στον Αλικιανό Χανίων.
Ένας 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα, ηλικίας 20 και 23 ετών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, ένας άνδρας, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Μπαπιόλος Χανίων. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 30, 2022
- Πρέβεζα: Κατολισθήσεις από την βροχή απειλούν σπίτια και καταστήματα – Μεγάλες καταστροφές στον Μύτικα
- Η ανθεκτικότητα στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών
- Ερντογάν: Μήνυμα πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Όπως θέλουμε ειρήνη για εμάς, θέλουμε και για τους γείτονές μας»
- Δύο χρόνια Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Μια αιωνιότητα και μια μέρα
- Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις
- Ιράν: Μήνυμα Πεζεσκιάν για πυρηνικό πρόγραμμα: «Η Τεχεράνη δεν θα υποχωρήσει στις υπερβολικές απαιτήσεις»


