Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό, στο Μεταξουργείο.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον άδικο θάνατο του Πάνου Νάτση. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα έγινε στις 6:45 το πρωί του Σαββάτου (29/1), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.

Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμικού.

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Το βράδυ της Κυριακής (30/1) ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας, με μια ανάρτηση γνωστοποίησε την επιθυμία των δικών του ανθρώπων για τη κηδεία του, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και που θα γίνει.

Η οικογένειά του και η σύντροφός του λοιπόν, ζήτησαν αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.

Με φορτηγό που μετέφερε μπάζα συγκρούστηκε η μηχανή του

Στο μεταξύ, κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος έχει καταγράψει το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο ηθοποιός.

Στα βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA, φαίνεται το φορτηγό να κινείται στον σχεδόν άδειο δρόμο, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητά του.

Ο Πάνος Νάτσης κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμικού, στην οποία υπάρχει πινακίδα του STOΡ που υποχρεώνει τους οδηγούς να παραχωρήσουν προτεραιότητα.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως τον είδε να πατά φρένο όμως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο πέφτοντας στην άσφαλτο με ταχύτητα, βγαίνοντας χωρίς κανέναν έλεγχο επί της Δεληγεώργη την στιγμή που περνούσε το φορτηγό.

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, φίλοι και συνάδελφοι πήγαν να αφήσουν ένα λουλούδι ενώ έγραψαν και μηνύματα αγάπης στον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024