Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο (15:00) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.
Οι Πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να ανέβουν και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο απέναντί τους έχουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, που μπορεί να κάνει τη ζημιά, αυτό του Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες με δύο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.
Στην θέση του Βιγιαφάνιες θα βρεθεί ο Αλεξανδρόπουλος, ενώ τη θέση του Βιτάλ θα πάρει ο Παλάσιος.
Αναλυτικά η ενδεκάδα:
Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα στόπερ οι Βέλεθ, Σένκεφελντ. Δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ. Στα χαφ οι Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο.
Στην επίθεση ο Καρλίτος και στα άκρα οι Παλάσιος και Αϊτόρ.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας