
Αλέξης Τσίπρας: «Το φως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την απόσυρση της «προγεννητικής αγωγής» για μαθητές Γυμνασίου
«Άλλο ένα σκοταδιστικό, αντιεπιστημονικό, προσβλητικό για τα δικαιώματα των γυναικών πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποσύρεται άρον – άρον, χάρη στην αντίδραση κοινωνίας των πολιτών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, σχετικά με την απόσυρση της «προγεννητικής αγωγής» για μαθητές Γυμνασίου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «το φως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι».
Άλλο ένα σκοταδιστικό, αντιεπιστημονικό, προσβλητικό για τα δικαιώματα των γυναικών πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποσύρεται άρον άρον χάρη στην αντίδραση κοινωνίας των πολιτών & μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Το φως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι.— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 29, 2022
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο περιορίζει περαιτέρω την πρόσβαση στους δημοσιογράφους
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
