Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Νέες ανατροπές
Οι δύο ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τις κακουχίες και τις εσωτερικές διαμάχες
Μεγάλη είναι η ένταση στην ομάδα των Διασήμων μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη. Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου του Survivor που θα προβληθεί απόψε, έρχονται πολλές ανατροπές.
Η ομάδα των Διασήμων βρίσκεται σε προβληματισμό μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη και στο σημερινό επεισόδιο αναμένονται νέες συγκρούσεις.
Ο Γιώργος Κατσαούνης διαβάζει το γράμμα που του έχει γράψει η Μυριέλλα Κουρεντή και δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του. «Σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεις τον Τζον, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή έξω φροντίζει και τρέχει για τα πάντα” γράφει μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή στο γράμμα και ο Γιώργος Κατσαούνης γίνεται έξαλλος.
«Λυπάμαι αυτόν τον Τζον. Τον έσκισε, τον έκανε ξεφτίλα» αναφέρει ο παίκτης των Μαχητών. Όμως έξαλλες είναι με τη Μυριέλλα και οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αθηνά Ευμορφιάδη, για την οποία υποστηρίζουν πως λέει ψέματα..
Οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο για το έπαθλο φαγητό, που περιμένει τον νικητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα είναι αυτή των Διασήμων, που θα σπάσει το σερί με τις ήττες και θα ανακάμψει.
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η σειρά με τον Κολοσσό – Τα δύο ματς πριν το Final Four
- Ισόβια για τη δολοφονία 34χρονου στις Σέρρες, ανήμερα Πρωτοχρονιάς – Βαριές ποινές και σε τρεις συνεργούς
- Ριάνα: Έκανε τατουάζ ζωγραφιά των παιδιών της
- «Η Ολυμπία αυτή δούλευε σε τουριστικό πρακτορείο» – Έρευνα στη Σαντορίνη για την εξαφάνιση θρίλερ στη Νέα Ιωνία
- Η Βαλένθια «καίει» το ματς με την Μπασκόνια στην ACB για το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των μελών της
- Κώστας Μπακογιάννης στο in: Η υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, το «ψυγείο» και η πολιτική
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes, φοράει μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442