Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανχάταν: Αντρας έριξε το αυτοκίνητό του στην πολυκατοικία της Τέιλορ Σουίφτ

Μανχάταν: Αντρας έριξε το αυτοκίνητό του στην πολυκατοικία της Τέιλορ Σουίφτ

Για άλλη μια φορά η βραβευμένη ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ έγινε στόχος ενοχλητικού θαυμαστή, ο οποίος έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στην πολυκατοικία όπου διαμένει η διάσημη τραγουδίστρια στο Μανχάταν, και στη συνέχεια προσπάθησε να παραβιάσει θωρακισμένη πόρτα του κτιρίου.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε χθες Παρασκευή τη σύλληψη 31χρονου ο οποίος κατά τη διάρκεια της νύχτας, επιστρέφοντας σπίτι του, έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο κτίριο που διαμένει η διάσημη ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ (φωτογραφία αρχείου, επάνω, Reuters/Mario Anzuoni).

Επεσε στην πολυκατοικία

Ο Μόργκαν Μανκ, 31 ετών, από την Πολιτεία της Βιρτζίνια, συνελήφθη αφού οδήγησε το όχημά του στην αντίθετη κατεύθυνση δρόμου στη γειτονιά Τριμπέκα στο κάτω Μανχάταν, όπου βρίσκεται η κατοικία της διάσημης 32χρονης αμερικανίδας τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, που περιήλθε στη γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου, γύρω στις 03.00 χθες Παρασκευή (11:00 ώρα Ελλάδας), «μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι είδαν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο να οδηγεί στην αντίθετη κατεύθυνση επί της οδού Φράνκλιν και να πέφτει πάνω σε πολυκατοικία», όπου ζει η Σουίφτ.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος «βγήκε από το όχημά του, πλησίασε το κτίριο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να παραβιάσει μια θωρακισμένη πόρτα».

Ο Μανκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, που δεν επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας είχε εκφράσει επιθετικά σχόλια κατά της Σουίφτ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η βραβευμένη ποπ σταρ γίνεται στόχος ενοχλητικών θαυμαστών – αθέατων διωκτών (στόκερ) «έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της» και από τους οποίους θέλει να προστατεύσει τον εαυτό της, όπως έχει πει.

«Μπορεί να της συμβεί κάτι κακό»

Το 2019, στο περιοδικό Elle, η Σουίφτ έγραψε ότι υπάρχουν «πολλοί στόκερ που έχουν επιχειρήσει να διαρρήξουν το σπίτι της», και νιώθει πως πρέπει να «είναι προετοιμασμένη ότι μπορεί να της συμβεί κάτι κακό».

Αλλος άνδρας στη Νέα Υόρκη, ο Ρότζερ Αλβαράντο, έχει συλληφθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια για απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ στο Μανχάταν.

Τον Ιούνιο του 2019, ύποπτος διαρρήκτης από την Αϊόβα συνελήφθη στο Ρόουντ Αιλαντ, όπου η τραγουδίστρια έχει σπίτι, κρατώντας ρόπαλο του μπέιζμπολ για να την «επισκεφτεί».

Η σούπερ σταρ κέρδισε δικαστική υπόθεση το 2017 σε μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του DJ και ραδιοφωνικού παραγωγού Ντέιβιντ Μίλερ, τον οποίο είχε κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024