Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Ο γιατρός μου δεν περίμενε ότι θα παίξω στο Australian Open»

Τσιτσιπάς: «Ο γιατρός μου δεν περίμενε ότι θα παίξω στο Australian Open»

Τι δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την πρόκρισή του στα ημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε… περίπατο κόντρα στον Σίνερ, κλειδώνοντας την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open.

Μετά το τέλος του ματς ο έλληνας τενίστας εμφανίστηκε χαρούμενος με την επιτυχία του, ενώ δήλωσε πανέτοιμος να φθάσει μέχρι το τέλος του τουρνουά.

Παράλληλα, δε δίστασε να αποκαλύψει και την ατάκα του γιατρού του. Όπως τόνισε, ο δρ Φρανκ δεν περίμενε να δει τον Τσιτσιπά στη Μελβούρνη, με τον έλληνα τενίστα να τον διαψεύδει πανηγυρικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

«Μπήκα ταπεινά, ήξερα ότι μπαίνω στο κορτ και αντιμετωπίζω έναν πολύ καλό παίκτη, έμεινα ανεπηρέαστος, προσπάθησα να επικεντρωθώ στα καλύτερα μου χτυπήματα και αυτό απέδωσε, πιο καλά απ’ ό,τι περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο που σέρβιρα σήμερα, από τον τρόπο που έπαιξα στο φιλέ, από την τακτική που ακολούθησα και το πώς δόμησα τους πόντους στο κορτ. Είναι μεγάλη χαρά που ήμουν στο κορτ και είχα τη στήριξη του κόσμου, είναι κάτι απίστευτο».

Για το κλείσιμο της οροφής είπε: «Είναι μέρος του παιχνιδιού, ποτέ δεν ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις με τον καιρό. Οι συνθήκες ίσως να άλλαξαν λίγο μετά το κλείσιμο της οροφής, έγινε το γήπεδο πιο γρήγορο, με όχι και τόσο μεγάλη αναπήδηση. Το μυαλό μου προσπάθησε να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες και απλά δούλεψε».

Για το γιατρό του: «Σίγουρα ο γιατρός μου παρακολουθεί, μου στέλνει μηνύματα μετά από κάθε παιχνίδι. Φρανκ, δεν περιμέναμε, δεν ήταν μέρος του πλάνου μας η παρουσία μου εδώ, μου είπε: δεν πιστεύω. ότι θα σε δω να παίζεις στην Αυστραλία. Απέδειξα ότι έκανε λάθος. Είμαι πραγματικά τυχερός με τον γιατρό μου, είναι μεγάλος φαν του τένις, βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο για να με φέρει δυνατό στα κορτ».

Για την επιστροφή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης: «Τα παιχνίδια σε βοηθούν να εξελίσσεσαι, το να μην παίζεις παιχνίδια είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουν νέοι παίκτες, ο Γιανίκ παραδείγματος χάριν έχει λιγότερο χρόνο στο τουρ απ’ ό,τι εγώ και αυτό είναι κάτι που έχω κερδίσει να παίζω σε τέτοιους αγώνες, να διεκδικώ τίτλους. Αυτό που έμαθα όλον τον καιρό είναι ότι η σταθερότητα είναι κλειδί, πρέπει να μένω σταθερός, είμαι στα ημιτελικά και είναι η αρχή των πάντων. Να μην έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, να είμαι δίπλα στον κόσμο και θα τα καταφέρω».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024