Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Παγετό και τσουχτερό κρύο φέρνει η επόμενη μέρα
Για τις πληγείσες περιοχές οι δύο επόμενες μέρες θα είναι καλές ωστόσο το Σάββατο θα σημειωθούν βροχές και καταγίδες.
Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αναμένονται για τις επόμενες μέρες με τη θερμοκρασία από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Ωστόσο τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως το Σάββατο θα σημειωθούν βροχες και καταγίδες στις περισσοτερες περιοχές της χώρας. Η βροχή θα λιώσει τα χιόνια και πιθανότατα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν σε πολλές περιοχές κυρίως από την Στερεά Ελλάδα και βορειότερα.
«Ο χιονιάς της Δευτέρας ήταν ο χειρότερος των τελευταίων ετών καθώς είχαμε πάνω από 30 εκατοστά χιονόστρωσης μέσα σε 40 λεπτά», σχολίασε ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος.
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Ο υπερτυφώνας Μπάβι προκαλεί «μεγάλες ζημιές» στο νησί Ρότα των ΗΠΑ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442