Ένα παλιό «στολίδι» της Ολυμπιακής προσπάθησε να «απογειωθεί» μέσα στο χιόνι
Οι εκπληκτικές λήψεις του φωτογράφου Αλέξανδρου Φιλιππόπουλου
Έγειρε λόγω του χιονιού ένα παλιό ανενεργό στολίδι της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Συγκεκριμένα λόγω της συσσώρευσης χιονιού (και της έλλειψης των τεσσάρων κινητήρων του που έχουν μεγάλο βάρος), το αεροσκάφος τύπου Boeing 747-200 άρχισε να γέρνει προς τα πίσω, καθώς στην ουρά του μαζευόταν ποσότητα χιονιού που μετατόπιζε το κέντρο βάρους.
Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος, που το παρατήρησε, σχολιάζει στη σελίδα του στο Facebook:
«Προσωπικά, το θεωρώ αποκορύφωμα αυτής της κακοκαιρίας. Το εγκαταλελειμμένο Boeing 747 έγειρε προς την ουρά του λόγω του βάρους του χιονιού. Σαν να ήθελε να σηκωθεί και να φύγει, να ξεφύγει από την ταπείνωση που βίωσε επειδή ήταν αποθηκευμένο τα τελευταία 21 χρόνια. Και να αποφύγει τη μελλοντική μεταμόρφωσή του σε μαγειρικά σκεύη και μπρελόκ».
Σύμφωνα με το Planespotters.net, αρχικά αυτή η «βασίλισσα των ουρανών» συντηρήθηκε από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας με την πρόθεση να εκτεθεί σε μουσείο δίπλα στον χώρο του ξενοδοχείου στο Ελληνικό.
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και μελτέμια στο Αιγαίο – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442