Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πόρου

Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πόρου

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ατόμου στην Αστυνομία, ούτε υπήρχε κάποια πληροφορία που να φανερώνει τον τύπο του οχήματος ή πόσα άτομα επέβαιναν μέσα σε αυτό

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αρχών στην Κεφαλονιά για τον εντοπισμό του οχήματος, το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσε στο λιμάνι του Πόρου και βυθίστηκε στα παγωμένα νερά.

Το γεγονός ότι όντως έπεσε όχημα στο νερό το επιβεβαιώνουν και βίντεο που υπάρχουν και τα οποία εξετάζει το λιμενικό που δείχνουν το όχημα με αναμμένα τα φώτα του να επιπλέει στο νερό, για λίγα λεπτά πριν βυθιστεί και χαθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα inkefalonia.gr, ο δύτης που κλήθηκε και ο οποίος βούτηξε και σκάναρε τα θολά νερά του λιμανιού, δεν εντόπισε το όχημα και έτσι οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πάλι νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν όταν αυτόπτες μάρτυρες είδαν το όχημα να επιταχύνει από τον παλιό λιμενοβραχίωνα του Πόρου και να πέφτει στο νερό. Αμέσως ενημέρωσαν το λιμενικό, εντούτοις όταν έφτασαν άνθρωποι του λιμενικού αλλά και της πυροσβεστικής στο λιμάνι, το όχημα είχε ήδη βυθιστεί και χαθεί.

Μάλιστα, στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν Λιμενικό, Πυροσβεστική, ο δύτης που βούτηξε στο λιμάνι, αλλά και τα μέλη της Ελειού Πρόννων, που ως στιγμής δεν έχει αποφέρει καρπούς.

Τα σενάρια που εξετάζονται

Σύμφωνά με πληροφορίες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ατόμου στην Αστυνομία, ούτε υπήρχε κάποια πληροφορία που να φανερώνει τον τύπο του οχήματος ή πόσα άτομα επέβαιναν μέσα σε αυτό.

Πάντως, το λιμενικό εξετάζει ήδη τα πρώτα σενάρια και αυτά θέλουν, είτε ο οδηγός του οχήματος εσκεμμένα να βρέθηκε στον συγκεκριμένο λιμενοβραχίωνα και πάτησε το γκάζι για να βρεθεί στην θάλασσα ή το δεύτερο και ασθενέστερο σενάριο, κάποιος ο οποίος ταξίδευε με το πλοίο της γραμμή που εκείνη την ώρα αναχωρούσε από το λιμάνι, μπερδεύτηκε και βρέθηκε στον παλιό λιμενοβραχίωνα με αποτέλεσμα να προέλθει η πτώση του οχήματος στην θάλασσα.

Όπως και να έχει, υπάρχει μεγάλη αγωνία για την τύχη του οχήματος και του επιβάτη ή των επιβατών που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024