
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για 300 επιβάτες τρένου που έχουν εγκλωβιστεί στην Οινόη
Μετά από 18 ώρες στο κρύο και στα χιόνια και χωρίς καμία ενημέρωση γυρίζουν στην Αθήνα.
Έναν «Γολγοθά» περνούν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Οινόης το μεσημέρι της Δευτέρας, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και έκτοτε οι 300 πολίτες που επέβαιναν σε αυτή παρέμεναν εκεί.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ύστερα από 18 ώρες στο κρύο, μεταφέρονται με λεωφορεία πίσω στην αφετηρία τους.
Όταν απομακρυνθεί ο όγκος του χιονιού που εγκλώβισε το τρένο, θα εκτελεστεί το δρομολόγιο και οι επιβάτες θα μεταφερθούν στον αρχικό προορισμό τους, τη Θεσσαλονίκη.
Αυτό αναμένεται να συμβεί το μεσημέρι της Τρίτης
Σύμφωνα με το GRTimes ο εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων του ΟΣΕ Θήβας, Δημήτρης Φρούσιος, τόνισε ότι «όλες οι γραμμές είναι ακινητοποιημένες από την κακοκαιρία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση άνωθεν για το πως να διαχειριστούμε την κατάσταση».
«Υπάρχουν εργαζόμενοι από εργοστάσια που πρέπει να μετακινηθούν στη Χαλκίδα, και περιμένουν από τις 15:20 στον σταθμό της Θήβας, χωρίς να υπάρχει αμαξοστοιχία που να εκτελεί δρομολόγιο και χωρίς να έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να αναμένουν μέσα στο κρύο για να γυρίσουν σπίτια τους», υπογράμμισε.
Δείτε το βίντεο από τη μεταφορά των επιβατών με λεωφορεία
- Η μόνη συμβουλή του Γκόρντον Ράμσεϊ στα 6 παιδιά του δεν έχει σχέση με το φαγητό
- Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Γάζα: Οργή – Εξάχρονο κορίτσι και γυναίκα σκοτώθηκαν σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα
- Ο Ποντόλσκι αποχαιρετά το ποδόσφαιρο και αγοράζει την ομάδα της καρδιάς του
- Πάτρα: Τον «αθώωσε» η 17χρονη αλλά το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με αναστολή – Αποχώρησαν αγκαλιασμένοι
- Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Μητσοτάκη – Στην ατζέντα το Ταμείο Ανάκαμψης

