Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα revenge porn

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα revenge porn

Το βίντεο φέρεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο από πρώην μπασκετμπολίστα, φίλο του τότε συντρόφου της.

Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn), καταγγέλλει πως έπεσε πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

To βίντεο τραβήχτηκε το 2016 και από τότε η γυναίκα περνάει ένα δράμα.

Σε δηλώσεις της στο «Πρωινό», η γυναίκα αποκαλύπτει ότι ο πρώην σύντροφός της την ανάγκασε, παρά τη θέλησή της, να συμμετάσχει σε ένα βίντεο, για τη δική του ικανοποίηση.

Το συγκεκριμένο υλικό ωστόσο, όπως αποδείχτηκε από έρευνα που έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανέβηκε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και μάλιστα σε site όπου υπάρχουν προφίλ εκδιδόμενων γυναικών.

Σημειώνεται, ότι το βίντεο φέρεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο από πρώην μπασκετμπολίστα, φίλο του τότε συντρόφου της. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους.

Τα όσα περιγράφει συγκλονίζουν

«Αυτά τα χρόνια εξαφανίστηκα γιατί δεν σταματούσε η στοχοποίηση. Είμαι πολύ φοβισμένη από όλο αυτό που έχει συμβεί. Πάρα πολύ φοβισμένη γιατί όπως είπα έχω χάσει άπειρες φορές τη δουλειά μου και από διαφορετικές εταιρίες, όχι μόνο από τη μουσική. Έχω μείνει στο περιθώριο, έχω δεχτεί ένα είδος μπούλινγκ, εκτός από την κακοποίηση.

Δεν είναι απλά η κυκλοφορία του βίντεο, είναι στοχοποίηση. Με στοχοποιούν, μου στέλνουν μηνύματα και με βρίζουν, μετά το δημοσιεύουνε. Ο πρώην καταγράφει, δεν φαίνεται πουθενά, φαίνομαι μόνο εγώ. Είναι μια πράξη που θίγει εμένα. Και η καταγραφή δεν ήταν με τη συναίνεσή μου. Το έκανε λίγο εκβιαστικά. Ήμασταν στα τελειώματα τα σχέσης, είχαν προκύψει διάφορα μεταξύ μας, δεν με εμπιστεύεσαι και σε παρακαλώ… Την ώρα που κατέγραφε. Εμπιστεύσου με, αφέσου ελεύθερη.

Το ήθελε για την προσωπική του αυτοϊκανοποίηση. Έχω κουραστεί πια να κρύβομαι και να φοβάμαι. Πρέπει κι αυτί να αρχίσουν να κρύβονται και να φοβούνται. Μιλάμε για αρρωστημένα μυαλά. Δεν είναι ένα υλικό που ανεβαίνει ανώνυμα, είναι ένα υλικό που ανεβαίνει επώνυμα και με στοχοποιεί εμένα, είτε το καλλιτεχνικό μου, είτε με το ονοματεπώνυμό μου.

Τον Ιανουάριο μου στείλανε μηνύματα και μου είπαν ότι ένας χρήστης ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες και screenshot του προφίλ μου στο facebook. Πάλι τα ίδια, πάλι σε δίωξη, πάλι μήνυση, πάλι ασυμμάζευτα. Είναι ένας μαραθώνιος, ένα μαρτύριο. Δεν μπορούσα να κινηθώ νομικά εναντίον του πρώην μου που είχε αυτό το πράγμα στο κινητό του. Δεν μπορούσα με κανέναν τρόπο παρά μόνο αν με έβγαζε στη δημοσιότητα, που με έβγαλε. Και πάλι ο νόμος τον αθώωσε. Και από το 2016 έχουμε 2022. Έχω κάνει οικογένεια και παιδί και αύριο – μεθαύριο θα το δει το παιδί μου. Θα το στείλουνε στο παιδί. Δεν θα το δει, θα του το στείλουνε, “δες τη μάνα σου”, μιλάμε για τέτοιο μένος».

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024