Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ- Βενέτσια 2-1 - Ο Τζέκο… λύτρωσε τους «νερατζούρι»

Ίντερ- Βενέτσια 2-1 – Ο Τζέκο… λύτρωσε τους «νερατζούρι»

Με τον Τζέκο να βρίσκει δίχτυα στο 90ο λεπτό, η Ίντερ επικράτησε με ανατροπή της Βενέτσια (2-1). Στο +5 από τη δεύτερη Μίλαν οι «Νερατζούρι» που φουλάρουν για το δεύτερο συνεχόμενο σκουντέτο.

Ο Έντιν Τζέκο ήταν αυτός που ανέλαβε να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά για την Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στη Βενέτσια και χρειάστηκαν το γκολ του Βόσνιου επιθετικού στο 90ο λεπτό για να κάμψουν την αντίστασή της (2-1).

Ο έμπειρος επιθετικός λύτρωσε την ομάδα του Ιντζάγκι, που αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μίλαν. Η Ίντερ βάζει… πλώρη για το δεύτερο συνεχόμενο σκουντέτο, καθώς παραμένει στην κορυφή της Serie A με 53 βαθμούς, 5 περισσότερους από τους «ροσονέρι» του Στέφανο Πιόλι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο «Ζουζέπε Μεάτσα», σοκάροντας την Ίντερ. Στο 19ο λεπτό, η Βενέτσια ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, με τον Ανρί να νικάει τον Χαντάνοβιτς με ωραία κεφαλιά.

Το γκολ της Βενέτσια… ξύπνησε τους παίκτες του Ιντζάγκι, με την Ίντερ να φτάνει στην ισοφάριση στο 40ο λεπτό. Ο Νταρμιάν σέντραρε από δεξιά, ο Πέρισιτς έπιασε μονοκόμματο σουτ στο πίσω δοκάρι και ο Λετσερίνι απέκρουσε, αλλά ο Μπαρέλα πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή στην επανάληψη, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Τελικά, η λύτρωση για την Ίντερ ήρθε στο 90΄. Ο Ντιμάρκο σέντραρε από δεξιά και ο Τζέκο έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της Βενέτσια για το 2-1. 9ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον 35χρονο επιθετικό, που έστειλε τους «Νερατζούρι» στο +5 από τη Μίλαν.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι (46’ Ντιμάρκο), Ντε Φράι, Νταρμιάν (73’ Ντάμφρις), Μπαρέλα (72’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς (82’ Βεσίνο), Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (73’ Σάντσες)

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Λετσερίνι, Καλντάρα, Μόντολο, Τσεκαρόνι, Αμπαντού, Κιζάνς (66’ Πέρετς), Βάκα (24’ Φιορντιλίνο), Τέσμαν (66’ Κιγινέ), Ούλμαν, Ανρί (82’ Νάνι), Οκερέκε (82’ Σίγκουρντσον)

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024