Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλίτωσε την ήττα η Σεβίλλη (2-2)

Γλίτωσε την ήττα η Σεβίλλη (2-2)

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Θέλτα στο ημίχρονο, η Σεβίλλη απάντησε στην επανάληψη με το ίδιο νόμισμα, γλιτώνοντας την ήττα.

Λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Θέλτα, η οποία, παρόλο που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, είδε την Σεβίλλη να φέρνει «τούμπα» το ματς και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Οι Σεβιγιάνοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα έχασαν πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει την ευκαιρία αύριο (23/1) κόντρα στην Έλτσε να ξεφύγει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η Θέλτα, η οποία βρίσκεται στην 11η θέση, έχει κάθε λόγο να είναι απογοητευμένη καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο της νίκης που θα την ανέβαζε.

Οι Ανδαλουσιάνοι μπορεί να ήταν καλύτεροι και να έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 16′ και το 35′ με τον Κορόνα και τον Ακούνια αντίστοιχα, αλλά είδε μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών τη Θέλτα να σημειώνει δύο γκολ με τον Σέρβι στο 37′ και τον Άσπας στα 40′.

Στην επανάληψη, η Σεβίλλη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας 2 γκολ σε διάστημα 4 λεπτών. Αρχικά, ο Γκόμες μείωσε σε 2-1 στο 71′, για να έρθει έπειτα (74′) ο Όλιβερ Τόρες να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία, με το το σουτ του Τόρες στο 81ο λεπτό να σταματά στο δοκάρι ενώ στο 90+1’ η Θέλτα έφτασε μία ανάσα από την νίκη με τον Νολίτο να πλασάρει άστοχα από κοντά.

Στους τρεις βαθμούς πλέον η διαφορά της Σεβίλλης από την πρωτοπόρο Ρεάλ, με τους «μερένχες» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Ρεκίκ, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Ράκιτιτς (46’ Πάπου Γκόμες), Μοντιέλ, Φερνάντο (46’ Ρομέρο), Οκάμπος, Χορδάν (90’ Λουίσμι Κρουθ), Κορόνα (72’ Γκουντέλι), Μιρ (46’ Τόρες).

ΘΕΛΤΑ: Ντιτούρο, Αϊντού (64’ Νολίτο), Μάγιο, Αραούχο, Γκαλάν, Ντένις Σουάρεθ (64’ Τάπια), Τσέρβι (64’ Μουρίγιο), Μπράις Μέντεθ (77’ Σολάρι), Μπελτράν, Άσπας, Μίνα (82’ Γκαλιάρδο).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024