Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέδας – «Έχω μιλήσει με τον Χάμερ για την ανανέωση του συμβολαίου του»

Δέδας – «Έχω μιλήσει με τον Χάμερ για την ανανέωση του συμβολαίου του»

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του Ίαν Χάμερ, αποκαλύπτοντας πως έχει μιλήσει μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ΑΕΚ παρά τα πολλά προβλήματα κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ και να επικρατήσει με σκορ 72-67, με τον Στέφανο Δέδα να τονίζει πως οι παίκτες του το πίστεψαν από την αρχή και έδωσαν τα πάντα.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστή, Ίαν Χάμερ, αναφέροντας πως έχει μιλήσει μαζί του ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Δέδας:

Για το ματς: «Το πιστέψαμε από την αρχή, είχαμε την απουσία του Παππά την τελευταία στιγμή και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Έχουμε μάθει να παλεύουμε με την δύσκολη καθημερινότητα, τραυματισμούς και άλλα πράγματα που δεν τα αναφέρω εγώ αλλά οι υπόλοιποι. Προσπαθώ για το καλύτερο με τους παίκτες που έχω, είτε παίζουν 1 δευτερόλεπτο είτε 37-38 λεπτά».

Για τον Χάμερ: «Ο Ίαν ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024