Χιόνια στην Ξάνθη έχει φέρει το βράδυ της Παρασκευής η κακοκαιρία «Ελπίδα», με την ορεινή ζώνη να ντύνεται στα λευκά, ενώ τα χιόνια έφτασαν και στην πόλη.
Οικισμοί όπως ο Εχίνος, ο Κένταυρος, το Προσήλιο, η Πάχνη αλλά και η περιοχή της Σταυρούπολης ντύθηκαν στα λευκά μέσα σε λίγη ώρα, με την έντονη χιονόπτωση να σκεπάζει δρόμους, οχήματα και σκεπές σπιτιών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε σημεία όπου επικρατούν συνθήκες έντονης χιονόπτωσης, ενώ επί ποδός βρίσκονται αλατιέρες που επιχειρούν στην ορεινή ζώνη.
Δείτε εικόνες & βίντεο από την ιστοσελίδα xanthinea.gr
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).