Μέρες φαίνεται πως μετράει στη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Πέλκας. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Τουρκία, η Φενέρ παραχωρεί τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ έχοντας βρει μάλιστα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ρόλαντ Σαλάι.

Η «fotomac» συγκεκριμένα έχει τίτλο «Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις! Ο Ρόλαντ Σαλάι στη θέση του Πέλκα», σημειώνοντας πως: «Η Φενέρμπαχτσε που δεν μπόρεσε να πάρει την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα από τον Δημήτρη Πέλκα, αποφάσισε να πουλήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ενδιάμεση μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές για τον Ούγγρο δεξιό εξτρέμ Ρόλαντ Σαλάι, ο οποίος αγωνίζεται με τη Φράιμπουργκ στην Bundesliga».

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «η διοίκηση της Φενέρ αποφάσισε να αξιολογήσει τις προτάσεις για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, από Ελλάδα, Ρωσία και Ιταλία».

Ο Σαλάι επιβεβαίωσε πρόσφατα το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ γι’ αυτόν κάνοντας like σε μια φωτογραφία του Μεσούτ Οζίλ στον λογαριασμό του στα social media. Η ομάδα της Τουρκίας θέλει να πάρει τον Σαλάι δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.